![]() |
|
سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - نسخه قابل چاپ +- Manvatoo Forum (http://forum.manvatoo.com) +-- انجمن: برنامه نويسی, ديتابيس و مدیریت محتوا (/forum-40.html) +--- انجمن: تحت وب (/forum-41.html) +---- انجمن: PHP (/forum-43.html) +---- موضوعات: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . (/thread-5987.html) |
سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - amin3d - 12-18-2008 04:02 PM به نام خدا .در این تاپیک می توانید سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این بپرسید . سعی می شود , بلافاصله توسط تیم مدیران به شما پاسخ داده شود . با تشکر RE: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - milad01 - 01-15-2009 08:20 AM با سلام. میخواستم بدونم که این کلاس برای کسانی مثل من که هیچ چیز از برنامه نویسی نمیدونن (صفر) مناسبه؟ ممنون RE: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - amin3d - 01-15-2009 11:34 AM با سلام خدمت شما دوست عزیز , مسلما کلاس ها برای این قشر از دوستان دایر می شود که اطلاعات کمی در مورد برنامه نویسی دارند( البته باید ذکر شود بدون تلاش از سوی یاد گیرنده هر چند که استاد بهترین هم باشد پیشرفتی حاصل نمی شود ) , هدف ما این است تا به بهترین وجوه ممکن مطالب را منتقل و جای این شبه ای قرار ندهیم. با تشکر RE: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - GODFATHER28 - 01-30-2009 06:48 PM سلام من چند تا سوال داشتم خواستم ببینم نحوه اموزش به چه صورت هست؟ از طریق ارسال تکست؟ رفع اشکال؟ به چه صورت؟ان لاین یا اف لاین؟ مهلت ثبت نام تا کی است؟ و تا الان چند نفر ثبت نام کردند با تشکر RE: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - GODFATHER28 - 02-06-2009 09:04 AM چرا جواب نمیدید؟ RE: سئوالات خود را در مورد کلاس های آنلاین php در این تاپیک بپرسید . - amin3d - 03-18-2009 02:00 PM واقعا شرمنده هستم , بخاطر یکسری مشکلات که بهتر است ذکر نشود نتوانستم پاسخ شما را در این مدت دهم , مطالب کلاس ها بصورت متن است ولی تا آنجا که شود سعی خواهد شد بصورت مالتی مدیا مطلب نیز ارائه شود ,در ضمن در پایان تمامی اطلاعات بصورت یک Cd در اختیار شما بصورت مالتی مدیا قرار خواهد گرفت , رفع اشکال در حال حاظر آفلاین هست , اما طوری نیست که شما زیاد منتظر شوید , یعنی حداکثر طی چند ساعت . , به خاطر تعویق تا 5 فرودین 1388 فرصت ثبت نام باقی است. باز هم بخاطر این بازه زمانی متاسفیم |