[توجه: سیستم لوگین انجمن حساس به بزرگی/کوچکی حروف است. برای ورود به اکانت کاربری خود به بزرگی یا کوچکی حروف نام کاربری و پسورد خود دقت نمایید.]

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(معرفی پلاگین ) پرهیز از پست های مشابه
نویسنده پیام
amin3d آفلاین
Administrator
مدير کل سایت

رتبه: 11
130 بار تشکر شده در 122 پست
ارسال: #1
(معرفی پلاگین ) پرهیز از پست های مشابه
اگر شما از wordpress به عنوان یک سیستم مدیریت محتوا نه وبلاگ استفاده می کنید و از آن برای انتشار انواع مختلف محتوا استفاده می کنید , حتما با این سئوال در هنگام ایجاد یک پست جدید مواجه شده اید :
آیا پستی که من در حال ایجاد هستم , پیش از این ارائه شده است یا خیر؟
این یک مشکل عمومی است برای چنین محتویاتی , و البته راه حلی نیز برای آن است , و آن استفاد از پلاگین : Duplicate Post Checker است , این پلاگین به شما این امکان را می دهد تا از بودن پست های شبیه اطلاع یابید.
در تصویر پائین شما نمائی از این پلاگین را مشاهده می کنید , همانطوری که در تصویر مشاهده می کنید در این صفحه شما می توانید محتوایی خود را وارد کرده و چند کنید آیا پست های مشابه وجود دارد یا خیر:
[تصویر: sales1.jpg]
حتی این پلاگین کار را بازهم برای شما ساده تر کرده است , بطوری که با وجود آیکون آن در بخش Write a new post شما براحتی می توانید , عملیات چک کردن را انجام دهید :
[تصویر: howtouse1a.jpg]

خوبی ای پلاگین در این است که موارد استفاده بهتری هم برای شما ارائه کرده است :

پیدا کردن پست های مشابه برای لینک کردن به آنها

اگر شما یک پست جدید ایجاد کرده اید و می خواهید به این پست ارزش بیشتری دهید می توانید با دادن لینک های مشابه به آن این ارزش دهی را انجام دهید , در واقع این کار بسیار سختی است که بخواهید تمامی پست های مشابه , که پیش از این نوشته بودید را بخاطر آورید , پس با استفاده از این پلاگین قادر به عملیاتی کردن این موضوع هستید.

پرهیز از پست های مشابه یا duplicate post
در این مورد توضیح دادم .

ایجاد یک خلاصه از پست های مشترک
گاهی لازم است شما از پست های مشترک یک خلاصه ایجاد کنید و آن ها را قالب یک پست در آورید , این کار توسط این پلاگین بسیار ساده است.

در کل من این پلاگین را برای کسانی که چندین وبلاگ دارند و یا با محتویات زیاد سروکار دارند پیشنهاد می کنم ::

لینک تهیه کننده این پلاگین ::
کد PHP:
http://www.maxblogpress.com 

لینک دانلود این پلاگین ::
مهمان گرامي شما قادر به ديدن لينك‌ها نمي‌باشيد. لطفاً جهت ثبت‌نام در سايت «اينجـا»كليك كنيد تا لينك‌ها نمايان شوند.

يا رب زتو دل به هر كه بستم توبه
بي ياد تو هر كجا نشستم توبه
صد بار شكستم و ببستم توبه
زين توبه كه صد بار شكستم توبه
08-06-2008 12:05 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ