رتبه موضوع:
- 0 رای - 0 میانگین
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
رفع مشکلات موجود در صفحه ی اصلی سایت برای بهینه کردن صفحه اصلی
|
| نویسنده |
پیام |
KALANTAR
مدیر انجمن موبايل/Pocket PC

رتبه: 16
36 بار تشکر شده در 34 پست
|
رفع مشکلات موجود در صفحه ی اصلی سایت برای بهینه کردن صفحه اصلی
یه سری اشکالات در صفحه اصلی دیده میشه که سعی میکنیم تو این تاپیک در موردشون به ادمین ها اطلاع بدیم تا یا رفعش کنند یا با دلایل منطقی از این مسائل دفاع کنند
پسورد تمامی فایل های اپلودی من:manvatoo
مشکلات فنی-تخصصی انجمن رو در اینجا به اطلاع ادمین برسانید
درخواست های فنی خود در انجمن را نظیر- تغییر نام کاربری-فراموش کردن پسورد ورودی-انتقال تاپیک مورد نظر به انجمنی دیگر-و...را در اینجا و یا اینجا به اطلاع من یا M.AMIN.N( مدیران ویژه)برسانید
|
|
| 02-23-2009 03:24 PM |
|
|
تشکر شده توسط : |
|
KALANTAR

|
RE: رفع مشکلات موجود در صفحه ی اصلی سایت برای بهینه کردن صفحه اصلی
مشکلی که الان توی صفحه خانگی mobile.manvatoo.com من میبینم این هست که توی خطی که عنوان نوشته میشه(تو صفحه ی "خانه"درسته توی صقحه ی مختص هر مقاله این مشکل دیده میشه) یه قسمتش ناخوانا میشه یه جور شبیه خط خوردگی!!هست.که عنوان مطلب چه 2 کلمه باشه چه 2 خط این خط خوردگی!توش دیده میشه
عکسهای زیر گواه این مطلب هستن
2-فونت عناوین خیلی زشته جوری که حروف رو به هم میچسبونه.اگه میشه فونت پیش زمینه ی برای عناوین رو تغییر بدین.Arial به نظرم خیلی قشنگ و مناسبه.سایزش هم که خیلی مناسبه.مشکل فقط فونت زشتش هست.مثلا این رو نگاه کنید:
3-ترتیب اخرین پستها مشخصه مشکل داره
من حداقل 15 مقاله جدید گذاشته ام اما میبیند که توشون بحث"افتتاح بخش موبایل"که مال چند ماه پیش هست توی لیست اخرین پستها دیده میشه!!
درخواست های فنی خود در انجمن را نظیر- تغییر نام کاربری-فراموش کردن پسورد ورودی-انتقال تاپیک مورد نظر به انجمنی دیگر-و...را در اینجا و یا اینجا به اطلاع من یا M.AMIN.N( مدیران ویژه)برسانید
|
|
| 02-23-2009 03:27 PM |
|
|
|
KALANTAR

|
RE: رفع مشکلات موجود در صفحه ی اصلی سایت برای بهینه کردن صفحه اصلی
صفحه اصلی سای چرا بالا نمیاد؟!!!!
mobil.manvatoo.com رو که میزنم :
مهمان گرامي شما قادر به ديدن لينكها نميباشيد. لطفاً جهت ثبتنام در سايت «اينجـا»كليك كنيد تا لينكها نمايان شوند.
راستی تو این قالب چرا امکانات پاسخ سریع رو نگذاشتی.عکس رو نتونستم لود کنم لینک دادم
|
|
| 11-01-2009 07:04 AM |
|
|
amin3d |