You are not logged in or registered. Please login or register to use the full functionality of this board...

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوگل ترنسلیتور فارسی هم ترجمه می کند
نویسنده پیام
amin3d آفلاین
Administrator
مدير کل سایت

رتبه: 12
171 بار تشکر شده در 151 پست
ارسال: #1
Icon_cheesygrin گوگل ترنسلیتور فارسی هم ترجمه می کند
به نام خدا , تقریبا بیش از یک هفته می گذرد که خبر پشتیبانی از زبان فارسی گوش هم کاربران فارسی را کر کرده است , البته من به نوبه خودم کار گوگل را تحسین می کنم , گرچه نتایج که به شما داده می شود , ایده آل, اما باز هم هرجوری بخواهیم فکر کنیم , فارسی یکی از سخت ترین و شاید بی قاعده ترین زبان ها باشد و نیاز باشد تا کارهای بیشتری روی آن صورت گیرید.

بطور مثال من لینک زیر را به ترجمه گر گوگل دادم :

مهمان گرامي شما قادر به ديدن لينك‌ها نمي‌باشيد. لطفاً جهت ثبت‌نام در سايت «اينجـا»كليك كنيد تا لينك‌ها نمايان شوند.

بخشی از متن ::
Mind Mapping is a useful technique that improves the way you take notes, and supports and enhances your creative problem solving.

By using Mind Maps, you can quickly identify and understand the structure of a subject, and the way that pieces of information fit together, as well as recording the raw facts contained in normal notes.

این هم ترجمه ::
ذهن نقشه برداری یک تکنیک مفید است که شما را بهبود می بخشد و راه را یادداشت است ، و پشتیبانی و تقویت مشکل شما را حل خلاق.

با استفاده از نقشه های ذهن ، شما می توانید به سرعت شناسایی و درک ساختار یک موضوع ، و در راه است که از قطعات مناسب اطلاعات با یکدیگر ، و همچنین ضبط حقایق خام در یادداشتهای معمولی موجود.

خوب همانطوری که می بینید , جملات خیلی ضعیف ترجمه شده اند و بنظر می رسد انگار این مترجم هوشمند نیست و فقط کلمه به کلمه ترجمه می کند ... به هر حال چه خوب و چه بد , خدا را باید شکر کنیم که گوگل چنین امکانی را برای فارسی زبانان قرار داده است .

يا رب زتو دل به هر كه بستم توبه
بي ياد تو هر كجا نشستم توبه
صد بار شكستم و ببستم توبه
زين توبه كه صد بار شكستم توبه
(آخرین تغییر در این ارسال: 07-02-2009 08:25 AM توسط amin3d.)
07-01-2009 01:29 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ